Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Ahad, 4 Disember 2011

Ombak Rindu ~ Hafiz & Adira

Tepandang iklan dalam tv... 1-12-2011... da tengok da cerita ombak rindu... 9.30malam... tak feeling la cerita tgk kat pawagam... pulak tu banyak part orang gelak2x... sebab mcm kelakar pulak dah...

Tapi lagu dia best...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan