Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Selasa, 21 Mei 2013

Ajal Kita Tak Tahu Bila & Macam Mana

Pagi nie terdetik nak bukak tengok kat you tube nak tengok kemalangan ngeri yang berlaku kat MMR2. Sebelum nie pulak pernah tengok dalam you tube yang kemalangan 3 pagi yang berlaku dekat federal highway.

Yang nie NN tak mo letak link.

Kadang2x bila kita berhati2x, ada pulak yang tak berhati2x.

Tapi bila masing2x dah berhati2x pun ada pulak kejadian yang tak di undang.

Maut tak di jangka bila dan di mana.

1 perasaan yang timbul, sudah bersediakah aku untuk tempuhi alam lain???


Tiada ulasan:

Catat Ulasan