Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Sabtu, 19 November 2016

Halangan

huh... hari nie stress... pagi ok je... balik kerja singgah ioi nak ke cosway untuk tanya weight scale kenapa tak boleh detect body mass.

sampai situ nk keluar duit. guna ambank ATM machine, sekali keluar resit tapi duitnya tak keluar. semak baki dia deduct la pulak. dah la hari sabtu kejadiannya bertambah stress mak nakkk oiiii...

g cosway test la 2 biji scale yg ada kat situ pun sama jugak. wife dia naik timbang tu screen jadi kosong sama jugak tak boleh baca body mass. setting untuk lelaki tak bermasalah nampaknya... bertambah sakit hati. kalau tak sebab nak tengok body mass tak ada kuasa nak beli penimbang kat cosway tu. kalau nak tengok berapa kg je baik beli penimbang biasa je...

maka dengan hati yang stress tinggalkan aja mesin timbang untuk cosway tu check dengan HQ dia sama ada mesin tu ada ke hal apa.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan