Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Jumaat, 30 Disember 2011

30-12-2011

dengan rasminya... bertambah kiraan umur... dilahirkan pada jam 5.30 pg... mcm tue... kat johor bharu...

tahun kedua... tanpa ucapan dari insan teristimewa... sendiri... melawan kesepian...

Rabu, 7 Disember 2011

The boy & the girl were online chatting

boy: So..have you ever been in love?

girl: of course, i mean love is so hard, you
know
...

boy: how is it hard?

girl: well, when you love someone, sometimes
they
just don't love you back.

boy: is that what your feeling right now?

girl: haha no [she lied]

boy: ohh..well, i gotta go bye [he lied]

girl: okay bye

[the boy signed off, but he really didn't sign
off, he
was offline,
but the girl thought he really did sign off]

girl: [she sighed & one tear went down on
her face..
but then she typed]...i love you ♥..

boy: [then the boy typed] i love you, too ♥

Love u my sweetheart♥
♥♥♥♥♥♥♥♥

Ahad, 4 Disember 2011

Ombak Rindu ~ Hafiz & Adira

Tepandang iklan dalam tv... 1-12-2011... da tengok da cerita ombak rindu... 9.30malam... tak feeling la cerita tgk kat pawagam... pulak tu banyak part orang gelak2x... sebab mcm kelakar pulak dah...

Tapi lagu dia best...


~BuKu FeVeLeT~

Dulu dalam buku... Sekarang dalam internet... hehehe... macam2x... tapi bila balik kg... mesti kadang2x kerja yang sama gak... selongkar barang...

Zamani!!! tapi sekarang Aron!!! tapi tak de la buat buku mcm dulu2x dah...

pheewwwittt.. ni tahun 1998nye khazanah... senior hadiahkan 1 lukisan zamani... walaupun kecik tap amat bermakna... sbb hasil seni lukis balik ikut gambar zamani... tapi buku ni dari tahun 1995 kot...


jap g sambung... nak tgk tv 105... buat tatapan yang tercinta... mengisahkan seorang yang mengambil dadah dan disahkan hiv positif...

~smbgn selongkar almari~

kumpul2... simpan2x... wink wink wink ^_^

Dulu2x bila beli envelope, simpan satu... sebab comey...




Yg ni lak masa sek asrama... haaa... susah nak ada duit syiling.. jadi beli la kad telekom... tiap2x minggu tel mak... huawaaa... tak penah duduk asrama... ngeee~


Ha... ni dulu2x yg masa baru2x pakai hp... past tu 1st lup2x lak tu... kredit penting dlm hp... nie pun kumpul... adesss...


Haa.. sampai ke buku fevelet nieh... =)

~Love~

~True Love~