Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Sabtu, 7 Januari 2017

Breakfast 8.00-8.30am - Sandwich


Menu breakfast Nov 2016 nie malas bawak bekal untuk breakfast.... jadi makan je la sandwich yang di beli dari Petronas dan Food Court... Meehoon Petronas dan Nasi Lemak dari Food Court....

Tapi lama-lama bosan dengan sandwich yang di beli sebab tak menepati selera dan tak menepati kekenyangan perut. Sering menerima ngomelan tak kenyang sampai jam 12.00 tengah hari la... maka bawak bekal la GB ke office.

Jom layan sandwich GB tapi tak banyak gambar sebab selalu bila dah makan baru ingat "Lupa nak amek gambar". Nanti bila ada lagi gambar GB upload kat sini lagi.

Salah satu resepi yang selalu ulang kali buat untuk breakfast adalah yang nie.


*** 17/1/2017 - bila da bosan dengan telur, tukar ke daging burger pulak tapi adik GB telur masih menjadi pujaan hatinya.19/1/2017 bawak sandwiches ke office...    nasib baik habis... lama tak bawak makanan g office untuk dimakan ramai2.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan