Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Rabu, 12 April 2017

Floor Car Mat untuk Perodua Viva


Siapa pakai jenis coil???
Siapa pakai jenis flat???

Sekarang rata-rata orang pakai floor car mat jenis coil... kalau g Perodua, diaorang kata dah tak jual dah yang flat floor carmat... sebab berbau... errr... entah dulu beli tak pulak berbau......

GB tak suka jenis coil sebab tak rajin nak cuci lapik kaki tue. Kelemahan dia pasir jatuh bawah dalam tue, nak basuh lambat kering... paling tak suka... geli2 rasa bila di pijak tanpa pakai selipar...

GB punya carmat dah masuk tahun ke lapan; patah dan haus getahnya. Lama jugak hayat lapik dari Perodua... setelah sekian lama usha line jumpa juga yang berkenan di hati carmat dari Brand Trapo, nak tengok macam mana taip je Trapo Carmat dekat Google....

Harga RM 159.00 GB beli di Lazada.... nak g kedai kereta??? entah bila...

Kalau yang jual di Tesco/Aeon Big/Giant/ACE/DIY... tak de yang berkenan di hati... kat kedai kereta ada tengok juga, tapi berat & keras...

Trapo nie tahan tak tahan kena tunggu la 2-3 tahun dulu sebab warranty dia setahun... dalam masa setahun mesti la dia cantik kan kan kan...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan