Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Sabtu, 12 November 2011

~Ikan Oh Ikan~

tiiitaaakkk!!!

ceittt~~~

ingat nak tambah kemeriahan aqua... sekali itu ikan semunyik la pulak... adessss...

yg 1 lg pulak... jalan mein langgar je ikan emas kedek2x...

arrr yg semunyik (bellon fish) tu tak jadi masalah... arrr yg langgar2x (kissing fish) anew lak ler nak campak ikan nie... arrr ade yg anto balik g kedai ikan esok2x nie...


karang ayat... leh tak tokey... u angkat la balik ikan kissing kissing nie... u kata ikan baik... manyak jaat ooo ini ikan... jalan2x kasik langgar itu ikan emas o... adesss... mengshan jap...

letak dulu dlm cebok... amekkk ko dok dlm tu... leh lak dia buat pecubaan nak melompat kuar dari cebok... adesss...

sambung balik... dah kedapur memanaskan sup daging korban... asal ada munyik2x... ekekeke... madan muke... sape soh lompat kuar dari cebok... seb beik nampak... kalau tak mesti sekor kissing fish mati x de air... berenang2x atas jubin... =)

jam >>> 8lebih malam... baru amek gmbr... nie ikan kissing... rasa nak bg tempeleng2x je.... gewaaammm... amek dok dalam cebok diam2x...


susah gak nak campur ikan nie.. tokeh kedai pun salah kira2x... acem anewww nie... ikan belon pun kijam... mula2x je takut sebab tempat baru... bila da keluar segerombolan mcm nieee...


ooo... titakkk... yg tantan tantannye tunjuk berani... kunun2x selamatkan awek2x la kunun2x... adesss... di tunjal2xnya peyut ikan emas kedek2x kitewww... arrr mencikkk ikan belon kecik nieh... amek... sebelum keluarkan dia... masing2x dera dulu kurung dlm net mcm nie... sbb jaat sangat dok p tunjal2x peyut ikan emas kedek2x... hahaha rasakan...


ha... ape jeling2x... nyorok balik pokok tgk2x org pulak... tunggu la... ko nak amek napas neik atas jugak kan... mmmiahahaha...


ha... semua da masuk cebok.. ha... tunjal2x la ikan kissing tu... sekali dia kiss tak lepas2x... melekat baru tau... ha... ikan kissing... langgar2x la ikan belon tu... nanti biar dia tunjal2x... amek amek amek... arrr... 1 kerja lak nak kena cari baldi letak dia... tapi sampai bila... adesss... anewww la nak campak ini ikan...


seb baik la ari ni sabtu... kalau ari biasa... sah2x campur je ikan... nanti malam tido tak tgk pun keserasian diaorg... bila half day... leh tgk ape yg terjadi... haishhh... lau tidak... mangun2x je titow... abesss lenyet ikan emas kedek2x yg manje nieh...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan