Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Ahad, 7 Julai 2013

Tutorial Letak Lagu Kat Blog - Harapan



Lama sudah blog empty tiada lagu bising2x...

Hari nieh letak lagu hyper act biar dia melalak2x kat blog...

Nak link???

Pergi amek SINI

Lagu lain2x pun ada... pergi jer search kat SINI

Pun boleh search lagu kat SINI


Tak susah letak lagu dalam blog.

Senang jer.

Copy Link Code Lagu yang dikehendaki.



Lepas tu cari layout kat blog.


Lepas tue tekan add gadget.



Pilih gadget HTML/JavaScript. Tekan yang tue, nanti dia keluar satu lagi pop up macam nie. Kemudian paste link yang dah copy tu kat ruangan content. Bagi title lepas tue boleh save.



Dah save, nanti dekat layout, tekan save arrangement.

Dah boleh preview blog. Try test ada lagu ke tidak.........

Sedap lagi lagu dalam MP3 dari 4shared.

Hanya Aku - Hyper Act


-.-"


Tiada ulasan:

Catat Ulasan