Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Ahad, 22 Disember 2013

Jom Membaca Info Sihat Dari Page Susu Sejat


Jakun tengok orang lain bersenam
dulu memang segan sangat nak jogging... lemak begegar2x... sekarang... pakai jer baju longgor2x selebet2x... buat tak tahu... jogging aje lah pusing tasik... yang penting ada orang... tak ada orang kang jadi apa2x pulak kang saper yang susah...


Melantak atau memang kadar metabolisma tinggi
member office... perempuan jugak... dia kurus jer... tapi melantak... tak usah cerita... memang banyak... tapi metabolisme dier tinggi... sebab asyik round site jer... pergerakan tue ada masa bekerja... tambah pulak kalau bangunan tue 20-30 tingkat... GB??? duduk dalam office terperuk... hmmm... memang la lemak tue bertambah... howaaa... jeles pulak tgk orang makan memacam... bos boleh tak saya request nak jalan kat site 30-45minit waktu pagi2x? ^_^ wink wink wink... dok pendam jer soklan cepu emas nieh...


Dah turun berat kemudian naik balik
niat turunkan berat badan GB (FAKTOR KESIHATAN) umur dah meningkat... sekarang memacam penyakit dah ada... esok2x hari tua lagi macam2x penyakit ada... tapi... bila stress melanda... stress penyakit hati... segalanya jadi tunggang langgang... stress kerja tak pe lagi... haizzz... 

Siri Senaman RE
lama dah tak angkat dumbell... lengan dah beso... @_@

Kardio katalis kepada fat burn
Bakar lemak secara efisyen
bila waktu yang sesuai utk bersenam...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan