Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Khamis, 12 Disember 2013

Product Cosway Lagi


Lagi product cosway... 

Pergi cosway nak beli green tea jer... alih2x tergoda pulak beli Bio Protein Plus... aicheh2x konon2xnya nak jadikan minuman sarapan lah kengkononnyer...

Masih suam... ok jer minum... tapi memang tak sedap... campur minum dengan susu... kalau dah campur dengan susu minum pun tak sedap... kalau minum begitu sajer comperm ler tak sedap... beli sebab tgh ada offer...

Jangan minum kalau dah sejuk... pergh... pahit tak terkata... macam makan daun pahit...

Kengkononnyer nak start diet... asyik start diet je... tak kurus2x... entah bila lah nak kurus mcm prety zinta kan kan kan... asyik berangan jer...

Tahun berganti tahun... susah nak maintain berat... orang keciwa kurus kering... kiter keciwa makin bab bab... mcm ne tue...

Pada yg jual produk... tak payah nak promote barang ok.

17-12-2013
*** dah tahu kenapa pahit!!! air yang di campur dengan bio protein plus cosway, kena minum dengan segera, jangan tunggu2x... kalau bancuh... biar suam2x ngam2x untuk di minum waktu tue jugak...
*** kalau biar lebih dari 10-15 minit mesti pahit... agaknya lah... 

19-12-2013
*** dah start serasi dgn protein nie... setiap pagi... jadi pengganti sarapan pagi... kadang2x sarapan tp minum jugak protein nie... tengok sebulan mcm mana nanti...
*** macam 1 tin tak sampai 30 kali penggunaan jer... hmmm... ke ada orang tumpang sekaki... hmmm....

7-1-2014
dah masuk tin kedua penggunaan bio protein... >_< kurus ke? tak kurus pun tapi dapat cover dari pengambilan makanan secara berlebihan... terasa perut cepat kenyang. tgh nak ubah jadual diet...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan