Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Selasa, 26 Mac 2013

Minyak Hijau - Cap Delima

Mana nak cari minyak panas nieh?
sape tau... sape tau... sila tinggalkan komen...
alamat ke no telefon ke kot kot ada tempat yang jual minyak nieh...
susah dah nak dapat minyak nie kat kampung NN...
minyak nie alamat dia kat melaka ler... jauhnya...

Lot No. 20
No. AG9336 kot... tak jelas kat botol nie...
Kawasan Perindustrian Kelemak,
78000 Alor Gajah,
Melaka

Ha... nak minyak nieh...
minyak nie sangat2x elok untuk NN...
kalo senggugut boleh guna...
kalo kembong perut boleh guna...
kalo kejang kaki boleh guna...
kalo ceri beri pun boleh guna..
kalo kena gigit dengan serangga pun boleh guna...
macam-macam... sangat berkesan...
dah guna nie lama... sejak umur 16 tahun...
gulppp... sekarang dah umur 30 tahun...
ha lama tak... lama tak?

pengguna setia minyak hijau cap delima...
howaaa... mana nak cari pembekal nie...
tak kan tak ada orang jual kat selangor nie weihhh oi...

nak pesan kat sapa nie..
diaorang nie tak buat sistem jual secara poshhh ka?
haaa...

Product Detail

ha... dapat no tel dari Yellow Page tapi tak tau lah wujud ke dak nyer nombor nie... ha.. sini pulak ada tulis no fax office dier... jeng3x... nanti nak try tel @ call...

wah... jumpa email address pulak lagi kat sini nanti nak try email jugak nieh nanti... semata-mata nak tanya mana la nak dapatkan minyak dier kat area selangor nieh...

bila search search search... erhhh macam2x jugak business wahisham delima nie... entah ada lagi ke tidak entah keluaran minyak hijau diaorang nieh...

adoiii...



2 ulasan: