Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Rabu, 3 April 2013

Pass Visitor Hilang!!!

Hari nie test jalan lagi...
Jalan lain pulak... 

Jadi!!! dengan itu saye dah lambat masuk kerja lagi!!!

nak masuk site office baru nak kena ada pass!!! 
tapi menumpang office... macam mana nak ada pass!!!
jadi kena guna pass visitor nak keluar masuk kawasan bangunan...

hari nie, hari ke dua masuk office tumpang... 
dah katanya lambat... haaa... kelam kabut amek pass visitor...
yang A4 terus letak kat dashboard...
yang kecik macam ic tu kalau tak salah masuk dalam porch bag...
terus drive masuk parking...

nak masuk office dalam bangunan nak kena id pass... adesss...
haaa... kemungkinan besar masa nak amek hp...
nak call suruh orang bukak pintu... mungkin masa tue pass visitor yang kecik tue jatuh...
haizzz... tak perasan langsung... ke hilang masa dalam office...
nasib bukan id pass yang touch tue yang hilang...
nasib pass yang diaorang buat sendiri jer yang hilang...
haaa... tapi... kata orang security tu... denda RM 50.00 yang pass buat sendiri tue... 
-.-" adesss...

haa... biar dia p tanya bos dier dulu...
esok pagi kena ngendeng bos ler nampaknyer...
haaa... bos tulun... tulun la kauteam dgn bos diaorang... 
tak pon tulun bayor... haaa... saper suruh suruh sayer tumpang office...
haaa... susah........... 

balik kerja pun same kelam kabut...
hahhh... orang dah datang nak tarik roller shutter nak tutup office tumpang dah...
cepat betul nak tutup office nyer...
selalu jam 7 baru orang sebok2x balik..
nieh jam 6 dah nak lock office...
hahhh... lagi la kelam kabut mencari pass yang hilang...
dalam kereta pun dah habis cari...
memang cicir kot...

nak kata tak biasa guna pass visitor...
ada je guna... tapi dah kelam kabut dek kerana lambat sudah...
semuanya jadi serba tak kena...

ending tadi... membebel security kat situ bla bla bla...
haa... tunggu aje lah besok ape cerita...

-.-"

>>> sayer makin lama... makin pelupa la... nak kena praktik kan balik ler apa makanan yang boleh menguatkan daya ingatan... dan kena kurangkan makanan yang boleh mengurangkan daya ingatan... ker kes usia dah meningkat ??? 


4/4/2012
haaa... pass dah jumpa... nasib ada orang pulangkan kat guard house... tak tahu lah sub-con mana... hehehe... dan selepas itu... dah tak payah pakai pass visitor dah... masuk je macam tue... >_<

alhamdulillah segalanya berjalan dengan baik...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan