Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Ahad, 16 Jun 2013

Pewangi Untuk Hapuskan Bau Kurang Menyenangkan



Freshens, Disinfects & Deodorises Bathroom

Menyegar, Menyahjangkit & Menyahbau Bilik Mandi !

Terdapat 2 jenis bau

Green Tea
Citrus Fresh

Member Price
RM 10.50 / RM 11.50 E

Kalau ada promosi RM 8.50 / RM 9.50 E

Any 2nd at RM 7.50 / RM 8.50 E

Dispenser 
Only RM 1.50 / RM 1.60 E


haizzz... tak dak promosi ler pulak bulan nie... stok last dah nie... tinggal sebotoi ja...


NN pakai nie dekat depan pintu bilik air di ruang laluan... wahaha... bukan dalam bilik air... kenapa??? sebab toilet kucing NN kat luar bilik air... sob sob sob... nie kerana si perang yang jaat tak mo masuk bilik air NN untuk guna toilet box dier... mencikkk betul... 

kadang2x tue memang tak boleh lari lah dari bau tencing atau yayik dieorang... kadang2x ada berbau bila diaorang kencing banyak giler... atau dieorang gilir2x uk uk...

NN akan tekan spray nie biasanya time pepagi... lepas cuci toilet dieorang... lepas tue time malam lepas cuci toilet diaorang... wajib 2 kali sehari cuci toiler diaorang... kalau tak... huh... semerbak bau yayik... kuang kuang kuang...

kalaulah... kalaulah... si perang tak buat hal... alangkah bahagianya NN... tak ada lah kerja banyak sangat... kalau toilet box dieorang dalam bilik air NN, sekali sehari je lah cuci toilet dierorang... 

setakat nie pernah pakai citrus fresh jer... tak pernah test green tea... dah setahun lebih guna... tak pun dah 2 tahun... sebab citam pun dah umur 2 tahun...

ngeh ngeh ngeh... nak tukar lah nanti... bila ada promosi nak borong green tea pulak...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan