Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Isnin, 24 Februari 2014

Katil 2 Tingkat Kiter !!!



Pertengahan tahun lepas survey katil. Punyalah macam2x katil ader kat kedai perabot, tetapkan hati kuatkan iman, godaan-godaan. Masa tue target survey katil 2 tingkat, atas katil single bawah katil queen. Wahal dalam hati katil idaman ^_^ katil bertiang ngeee... tapi apakan daya belum ada rumah sendiri... huahuahua...

Antara yang macam dah berminat dalam hati masa tue...

sumber gambar katil 2 tingkat

sumber gambar katil single 2

sumber gambar katil eh eh eh mcm sama


Pattern yang tengah2x tue katil single lah tapi, tapi sebab simple & cantik di pandang tue yang termasuk dalam list berkenan di hati.

Dan akhirnya setelah berfikir 2-3 kali, katil pattern no 3 jadi pilihan. Tapi katil GB warna hitam pekat. Katil atas untuk katil CT aka CIK TAM ekekeke... GB, katil bawah ana yang punya... ^_^

Dah  beli katil, mesti ada tilam kan? nasib tilam lama akak ader... jadi sebat ajelah dier punya.... jimat2x... lepas tue, kalau ada tilam, mesti nak sarung tilam kan? hmmm... GB nasihatkan... beli aja lah... kalau buat nanti kos kadang2x tue lebih dari harga beli. Cuma beza kat kualiti kain ajelah nanti.








*** nak kena buat sarung bantal 1 set dengan sarung tilam... abaikan kain selimut jadi langsir... temporary sebab otak tengah sedikit confuse nak buat langsir apa... ingat nak buat langsir cantik tapi nak buat langsir kosong.... mana satu nak buat entah...


























5 ulasan:

  1. Belanja katil 1 bole..? Nostalgic katil 2 tingkat ni...berkira2 jgk nk beli sbb katil kita baru patah..heheheh...bpe kos?
    Btw...jemput join teka teki sy ek. Simple je..wang tunai menanti. =D

    BalasPadam
  2. gigih simpan weit mcm ne nak banjerrrrr adesss.., harga 1.2k,kalau rajin survey blh dpt murah dari harga nie kot. apa yg nostalgic pasal katil 2 tingkat nieh??? =D saya lemah betul bab teka-teki, nanti saya usha2x erh...

    BalasPadam
  3. 1.2k? wahh..pitam.
    nostalgic masa zaman kecik-kecik dulu suka tido dekat katil dbl deck..lagi satu boleh ikat selimut keliling katil feeling khemah2,..seronok!

    BalasPadam
  4. Sis. Boleh bgtau tak kedai mana beli bunk beds bawah queen tu? Saya mmg tengah mencari yang frame kayu. Memang nak beli sangat.

    BalasPadam
  5. Kedai peerabot dekat kawasan kampung lindungan, petaling jaya.

    BalasPadam