Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Khamis, 1 Ogos 2013

Hotlink Internet Hot Ticket - Promosi Aidilfitri 2013



Siapa pengguna tegar Hotlink???

Jom lawat Hotlink punya web, jenguk2x apa yang ada time perayaan nieh.

HOTLINK HOT TICKET

Comel jer Hot Ticket nie, tapi warna dia kenapa merah? Apalah salah sesekali tukar lah warna hijau ke biru ke masa tengah perayaan Hari Raya Aidil Fitri nie.

Sekarang nie tengah ada HOT OFFERS dari Hotlink.

Hot Ticket Internet
Harga RM 15.00
Untuk 15 hari
500MB

Tak Percaya??? Click link kat atas tue, pergi baca sendiri!!!

Kebiasaanya harga lebih dari nieh, masa pun lama jugak 15 hari... 500MB, ok la tue kalau setakat nak layan FB... kalau layan game memanglah tak cukup... haaa... cepat2x sebelum habis di pasaran... wahaha... yoyoo jer habis di pasaran... boleh habis ke... entahlah... tapi memang susah jugak nak cari kedai yang ada jual hot tiket.


Harga kadang2x
2 Hari, 500MB, RM 10.00.

Iklah khas untuk pengguna Maxis yang tidak menggunakan talian tetap.

*** chop!!! siap ada boleh redeem 2 ketul ayam KFC dengan pembelian 2 kad top up nie... adesss... macam nie punya promosi pun ada... cuba la bagi 1 kad 3 ketul... 2 kad 6 ketul... barulah promosi gempak namanya... ^_^ wink wink wink...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan