Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Rabu, 14 Ogos 2013

DIGI - Promosi Prepaid Mobile Internet


Khas buat pengguna DIGI !!!

Jom tengok apa PROMOSI yang ada. Click perkataan nieh untuk lihat apa PROMOSI DIGI yang ada.

Ada 2 promosi yang untung... 
Biasa harga RM48 untuk 1GB, tapi dia bagi 2GB.
Biasa harga RM68 untuk 3GB, tapi dia  bagi 5GB.



Hmmm... untung ke rugi ??? 

Ada yang kata mahal... ada yang kata murah... tapi semuanya bergantung kepada penggunaan seseorang. Contohnya kalau selalu berhubung dengan nombor DIGI jer banyak untunglah pakai DIGI. Kalau banyak berhubung dengan nombor MAXIS, untunglah pakai MAXIS.

Haaa.... kalau bab internet... errr... tak tahulah... ikot penggunaan dan kemampuan orang tue jugaklah, pada GB dah memadai pakai Streamyx tue jer, yang paling low. Sebab internet guna untuk online gitu2x jer. ok lah tue. Tapi untuk pendownload moview tegar, kena lah amek UNIFI ye tak??? huahuahua...

Lagi satu, kalau handphone tak canggih, tak jugak boleh pakai apa yang diaorang bagi free-free tue... huawaaaa.... contoh macam hp GB.... adesss... (-.-")

Macam best... rasa macam nak pakai no DIGI semula.... no lama hari tue dah tak aktif... tak perasan dah habis mati... huhuhu... lupa top up... sebab asyik off jer nombor DIGI tue...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan