Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Sabtu, 3 Ogos 2013

Kek Lapis Sarawak



Untuk tempahan Hari Raya Aidilfitri 2013 nieh, rasanya dah tutup kot.

Untuk sesiapa yang berminat, boleh lah cuba order.

Sedap, sebab kek dia nieh basah, tak macam yang jual pek2x yang ada kat pasar raya tue.

GB suka Kek Lapis Blueberry & Kek Lapis Strawberry Coklat !!!

Dia nie memang pure orang Sarawak yang menetap di Semenanjung.

Mana tahu??? sebab dia nieh wife member office GB.

Nak order???

Telefon jer no hp yang tertera kat atas tue.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan