Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Khamis, 19 April 2012

~ Cholesterol - Fish Oil with Omega 3 Supplement~

Fish Oil with Omega 3
Brand Appeton
Price: RM45.00
After Disct RM35.00
Beli kat farmasi...
Supplement utk menurunkan kadar cholesterol jahat dalam darah...
Start makan malam nie...
Ada masa 2bulan 2minggu lagi sebelum next blood & urine test....

Agak merisaukan... sbb tgk follow diet atkins... mmg kena amek fat utk lost kan fat...
pengambilan makanan laut dikurangkan... terutama udang...
telur pulak dikurangkan kuatiti...
dalam 1 hari berani amek 2 biji telur je dgn kuning dia sekali....
test3x... if after that kolestrol turun... blh cont' diet atkins dgn senang hati...
amek sumber protein pun tak tinggi sangat... sbb lebih banyakkan pengambilan sayur...

dah beli buku herba utk membantu kurangkan koletrol...
masih dalam penelitian yg mana satu sesuai utk dimasukkan dlm menu atkins...
dan yang mana sesuai utk diambil sebagai jus dlm menu... ( 3kali seminggu)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan