Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Rabu, 3 April 2013

Touch n Go - rebate 20% - (government offer)

siapa tahu? hmmm... mesti ramai yang dah tahu...

NN jer yang ketinggalan... dah tahu tue lama... tapi tak buat2x jugak... yelah... dulu naik motor... lepas tue naik kereta... tapi naik kereta pun jarang lalu tol... bila dah kerap lalu tol barulah terkial2x nak ambil tahu pasal rebate touch & go...

NN baru je daftar online. Senang nak semak jalan lalu lintas card touch & go nanti...

Tujuan daftar... haaa... NN pun nak jugak claim rebate 20% tue... kalo tol RM 200.00 ha... dapat jugak RM40.00 balik semula... betul tak? betul tak? tiap2x bulan jimat 20%... jadi setahun... jadi la 240% betul tak??? -.-"

Kelayakan untuk claim rebate 20%, pengguna menggunakan card melebihi 80 kali dalam masa 1 bulan... jeng3x... NN memang lebih 80 kali... sebab pergi lalu 3 tol... balik 2 tol... ha... 5 tol 1 hari... kali 26 hari anggaran... 130 jugak kot... -.-

haa... nieh nanti part paling malas ialah... singgah counter toll... untuk tambah nilai & claim rebate tue nanti... sebelum nie naik transport awam... tambah nilai kat stesyen2x komuter @ putra je... tak pun top up kat 7E...

Tarikh Untuk Claim Rebate
- 9hb tarikh untuk claim rebate...
- 10hb-14hb tak dibenarkan claim rebate...

Di Mana Nak Claim Rebat
- dekat kaunter touch & go terpilih...
List Rebate Centre

Rebate nie terus tambah nilai kad; tidak boleh claim cash.

Value rebate valid selama 6 bulan.

Sampai bila claim 20% nie akan ada?
sampai di beriitahu kelak.


Hmmm... lagi survey di buat...
yang nie start 1 Januari 2011 dulu...
yang nie pulak... minima 100 kali dalam 1 bulan...

pening kapla...

Untuk pengguna LDP sahaja pulak katanya... programme apa pun tak pasti...

Lain2 Promosi Touch & Go

* sesiapa yang masih belum lagi daftar... meh la juinnn... >_<

-.-' chop... masih ada lagi ke claim rebate 20% nie???

Tiada ulasan:

Catat Ulasan