Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Rabu, 16 Mei 2012

Choc Moist Cake

2 minggu lepas diet GB ke laut... minggu nie dah start over balik semula.. semalam hari ke -2 naik tangga 5 tingkat... hari ni ke-3 insyaallah... nak buat 5 hari seminggu, sabtu & ahad tak sbb hari rest day utk naik tangga...

nie kek coklat basah... hari tu ajar adik buat.... sangat pandai... jadi la... hiasan tak seberapa je... kalau letak coklat putih @ strawberry alangkah cute nye... =p

yang ni before letak coklat cair!!!




yang ni dah salut dgn coklat cair!!!



melimpah2x coklatnya... memang saje dilimpahkan... kalau nak lebih kemas kena letak kek atas besi jaring ke ape2x selain dari tu blh supaya coklat menitis kebawah... bila dah keras baru ubah ke dalam pinggan... kemas la bahagian tepi2x kek tu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan