Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Jumaat, 25 Januari 2013

Mungkin Jodohnya Dengan Kematian...

Tutup je pintu train KTM semasa di Pantai Dalam, Pantai Dalam, tiba-tiba kepala mula rasa pusing-pusing dan tiba-tiba seram sejuk lalu berpeluh-peluh macam hujan. Angin dari dalam perut menolak-nolak nak memuntahkan isi perut. 

Haa... nasib baik ada mak cik... dia suruh duduk dulu... sampai jer kat KL centre, jalan slow-slow ke arah toilet... wahaahaa... takut termuntah kat orang ramai...

Masuk toilet... tak pulak nak muntah... jadi terpaksalah paksakan jugak muntah... keluarlah air yang terasa masam dan gas-gas... mungkin disebabkan malam tadi minum sikit air 100 plus... perut tak tahan kot... 

Lepas dari tue... asyik sendawa je...

Haizzz... ini kali kedua terjadi...

Sekarang rasa dah ok sikit bila dah makan kuih dan makan ubat.

Nak cerita pasal publish post dari blog I Love Islam nie sebenarnya...

Pagi-pagi dah terbaca...

Hmmm... mungkin takdir aku pun sama... siapa tahu...


2 ulasan: