Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Khamis, 3 Januari 2013

Kesihatan Ibu Kucing ~ Citam

Kesihatan ibu kucing a.k.a Cik Tam. Dia dah semakin sihat. Nama lagi anak kucing, umur jadi ibu belum setahun. Wahaha... dia dah start belari satu rumah... !!!meroyan!!!

Semakin sihat dan selera makin bertambah, kemungkinan disebabkan menyusukan anak dan kemungkinan sebab vitamin Felovite II. Apa pun aku suka vitamin yang baru nieh, senang digunakan.

Pandanglah lihatlah... shekshi tak sayer???

 cik tam dari atas duduk memerhati si ngew ngew...

ngeeeoooooooooowwwwwwwwww... kiter nak jadi serigaler lah mama nn!!!

Time dia duduk atas almari make-up aku nie, time nie lah aku duduk amek gambar ngew ngew... tapi tak banyak, sebab susah, bergerak-gerak diaorang nieh, gambar susah nak snap...

 muker kesian... sambil ngew2x panggil ibu dier...

 haa... tengah mandi sengsorang...

 muke bila dah besar sikit nie, makin lonjong... nampak sangat muka nakal macam grandma diaorang...

 nieh tengah terkapai-kapai dok capai jari orang... tapi bila angkat bawak keluar kotak... wahhh... bising... rasa nak cubit-cubit jer... geram!!!

ha... di sinilah tempat citam menjadi bodyguard... berkawal...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan