Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Jumaat, 8 Februari 2013

No Ahli Cosway


Untuk sesiapa yang tak mahu buat kad ahli cosway, bolehlah guna no ahli NN...

Jeng3x...

No Ahli VPM 371981

Tapiii....

kalau kerap gunakan barangan cosway, adalah lebih baik daftar menjadi ahli...

Jom!!! tak mahal pun yuran keahlian... RM 30.00 jer setahun...


* biler tak ade kerja kat office... mulalah macam-macam post nak publish kat blog... mood tak ada mood nak kerja.. CNY makin hampir...


update 5/1/2013
*** untuk jadi ahli cosway sila click link nie & baca kat situ..... tak susah... bayar yer RM30.00 dapat kad 1. Lepas tue setiap tahun nak kena renew... rm 30.00 jer.

61 ulasan:

  1. Minta halalkan ye jika bebila saya guna no nora tq

    BalasPadam
  2. halal... nie untuk sesiapa yang tak mau jadi ahli... atau keahlian tamat tempoh yang tak mau renew... ^_^

    BalasPadam
  3. Hai nor nora..saya ada beli barang kat cosway arini..dpt 3redemption kupon..kalau nak kupon, just bg address awak k..nnt saya post..anything sms or whatsapp Azril 0179357405..

    BalasPadam
  4. ^_^ terima kasih. kalau kupon baru dia valid sampai dec 2014. kupon lama dia valid dec 2013. azril simpan lah. nanti boleh tebus beli barang ada guna kupon. contoh rectangular containers Retail RM19.90. tapi bila ada 5 kupon boleh dapat free. haaa... dalam tahun mie nanti mesti ada beli lagi barang lain pulak kan... mesti dapat kupon lagi... simpan & guna je nanti... =)

    BalasPadam
  5. salam..minta halal ye guna no ahli awak :)

    BalasPadam
  6. salam. . . awak, kalu skrg blh lg ke guna no awk ni ????

    BalasPadam
  7. Salam Sis...mintak halal yer...tetiba macam terpikat dgn Cosway: Apple Juice with L-Carnitine ni...

    BalasPadam
  8. Salam sis, mintak halal ye bila2 sy guna no. ahli sis..nak beli sabun cosway =)

    BalasPadam
  9. salam...mitak halal ye gn no ahli awak.. :) terima kasih :)

    BalasPadam
  10. =) selagi masih aktif, guna je, tp tak rugi kalau yg daftar jd ahli.

    BalasPadam
    Balasan
    1. pm saya camne nak jadi ahli.. g3tbackers@yahoo.com
      try cari email nora dalam blog ni tak jumpe :)

      Ms Nor

      Padam
  11. Salam, i mintak izin pakai no ahli u..ptg ni i igt nak g beli barang sikit kat cossway..anyway, tq so much n minta dihalalkan..

    BalasPadam
  12. salam, minta izin pkai no ahli nora..harap dihalalkan..anyway thanks

    BalasPadam
  13. saya nak guna no ahli nora..harap dihalalkan..terima kasih ye..

    BalasPadam
  14. Terima kasih sudi share no ahli. Nanti bila2 beli brg kat cosway boleh lah guna ye. Mintak izin guna no ahli tu ye :)

    BalasPadam
  15. salam, mintak izin guna yea :)

    BalasPadam
  16. mrs noreen:- nak jadi ahli senang jer... pergi cosway yang berdekatan... inform dgn orang tue nak jadi ahli... nanti dia suruh isi form... harga untuk kad RM 30.00 sahaja... lepas tue renew tiap2x tahun punya bayaran RM 30.00 jugak...

    BalasPadam
  17. salam....saya nk try guna n nak beli Miyami Two-Way Foundation, nk guna nora punya no ahli....mintak halal ye... tq :-)

    BalasPadam
  18. Saya nak beli mob.minta izin dsn halsl yer

    BalasPadam
  19. Salam nora....saya nak mintak izin gune no ahli nora...mintak halal ye.....thanks: )

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  22. no ahli ni boleh guna lagi? klu boleh saya nak guna ya...

    BalasPadam
  23. saya nak gune no. minta hala yer...

    BalasPadam
  24. saya no gune no.. minta halal yer

    BalasPadam
  25. salam, saya nak pinjam no cosway akak...minta halal yea..

    BalasPadam
  26. Asalamualaikum kalo Sya gune no nim minx halal yr nora

    BalasPadam
  27. salam..sy nk mntak izin nk guna no ni.. mntak halalkan yer... =)

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum, minta izin dan halal menggunakan id cosway Nora. TQVM. Semoga Allah sentiasa permudahkan segala urusan Nora.

    BalasPadam
  29. salam nora..mintak nak guna no ahli nora ye..nak beli air purifier..mudah-mudahan di murahkan rezeki..amin :)

    BalasPadam
  30. salam nora.. sy nak mintak izin guna num ahli awk :) nak beli extra virgin coconut oil :) murah rezeki awk nora aminnnn ..

    BalasPadam
  31. Salam noraa...nak mntk izin guna no ahli,halalkan ye...

    BalasPadam
  32. Assalammualaikum Nora sy nk minta izin guna no ahli Nora. Mohon halalkan ye..

    BalasPadam
  33. Assalammualaikum Nora nk minta izin guna no ahli..mohon halal ye

    BalasPadam
  34. salam..mintak halal gune no cosway awak ye..

    BalasPadam
  35. nora..sy br daftar smalam..kena gst..yuran naik..hihi..sy blum beli lg brg cosway..yg dia kata bleh dpt 50% utk belian rm200 harga katalog ker..

    BalasPadam
  36. Minta halal ye guna no ahli awak

    BalasPadam
  37. Aslm..sya minta izin guna no ahli..mohon halalkn ye..tq

    BalasPadam
  38. Assalamualaikum... no ni masi boleh guna ke? kalo boleh halalkn ye... sya nk try beli perfume... 😊

    BalasPadam
  39. Assalamualaikum... no ni still boleh guna ke? kalo boleh, halalkn ye... sya nk try beli perfume... tq 😊

    BalasPadam
  40. salam, akak nak pinjam untuk beli breadmaker ye. halal ye

    BalasPadam
  41. Salam.Nora minta halal guna no ahli ya.tq

    BalasPadam
  42. Salam nora. Minta halal nak guna no ahli ya.tq

    BalasPadam
  43. assalammualaikum, no cosway tak lagi aktif, harap maaf.

    BalasPadam
  44. update on 22/11/2016
    Dah buat kad baru cosway???
    GB dah buat sebab kad lama mati tanpa disedari sebab lama tak membeli barang cosway masa tue. No. baru amatlah panjang. 6298 4362 0211 4587 tiap kali membeli nak kena tunjuk kad atau bagi no ic. Paling senang baca no ic sebab tu paling ingat kan.

    Info tapi GB tak pasti
    (katanya sistem RP akan berakhir akhir tahun 2016)

    okey bye3x

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam nor aktif lg x no ahli cosway?klau aktif nk minx halal nk guna nk bli ubt...

      Padam
    2. salam nora aktif lg ke no ahli cosway?

      Padam
  45. Salam sis no ahli sis tu blh ke sy guna.

    BalasPadam
  46. salam.. nak tnye still valid lagi ke no ahli ni?

    BalasPadam
  47. salam.. nak tnye no ahli ni bole pakai lg x?

    BalasPadam
  48. Bleh guna lagi x no ahli tu? Nk bli perfume tp kad dh lame mati... Emm

    BalasPadam
  49. Askum,saya nak mnta izin guna no ahli sis boleh tak

    BalasPadam
  50. Saya nak minta kebenaran menggunakan no.ahli saudari.halalkan ye terima kasih

    BalasPadam
  51. Kak...saya minta halal ye guna id kak...terima kasih kak

    BalasPadam
  52. Assalammualaikum semua. Setakat 13/Nov/2017, no id cosway telah tamat tempoh dan tidak di hidupkan semula. Akan dimaklumkan kemudian. Sekian terima kasih.

    BalasPadam