Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Sabtu, 27 Oktober 2012

Blog Diet ~ Membaca Menambah Ilmu

Selamat Pagi Sabtu Yang Suram...

Sunyi je... tak ramai orang... ramai orang cuti2x nie balik kampung... sob sob sob...

Siapa kerja??? NN kerja!!!

Hasil tangkapan surf blog diet pagi nie. Hmmm... banyak jugak yang dia share untuk bacaan public. NN  baru tekan sana sini tapi belum habis baca lagi.

Siapa nak info lebih lanjut silalah ke blog beliau.

Blog & FB Page Anne Hashim

Link Blog
Blog AnneHashim

Link Page Facebook
Facebook AnneHashim

dia ada jugak menjual e-book untuk rahsia langsing...
phewsss... boleh tahan jugak dia punya harga rahsia langsing giler...


* yang nie nn tak beli...


Blog & FB Page Kevin Zahri

Kemudian NN nak share jugak blog yang nn ikut dan beli e-book nyer.. ngeee... NN beli e-book nie sebelum nn start seyesli diet...

Link Blog
Blog KevinZahri

Link Page Facebook
Facebook KevinZahri


Blog & FB Page Susu Sejat

Baru-baru nie NN... tak berapa baru lah jugak...ada sebulan lebih kot... nn join group susu sejat... sebelum tue nn just membaca kat blog dia jer... pada NN info2x diaorang amat lah berguna buat NN yang suka buat jogging secara moderate...

Link Blog
Blog SusuSejat

Link Page Susu Sejat
Facebook SusuSejat


* banyakkan membaca untuk menambah ilmu dan lebih memahami... selain dari blog & FB page dari malaysia, nn jugak membaca blog2x dan page2x dari luar malaysia... dunia di hujung jari.. wakaka... g la surf tenet... gogle boleh, internet explorer boleh, mozilla boleh... dan macam2x lagi ada ruangan search... kalau dapat sifu lagi best... apa yang kita kurang faham boleh tanya kat diaorang... ngeee...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan