Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Jumaat, 26 Oktober 2012

Diet ke tak diet nie?

Jeng3x..

Lihatlah tapi jangan tiru macam NN...

Ni angkara mood NN yang tak dapat di kawal...

Jadi nafsu nak makan ice cream atau coklat memang giler punya kuat...

Dengan itu... kelmarin dan semalam... 22hb10 dan 23hb10 NN mamam ice cream Mcflurry.....

22hb nn makan orea coffee ice cream...
23hb nn makan supreme milo ice cream...



Sebelum tu sebelum tue... masa nak amek citam bawak balik dari mating hari tue... habis NN makan coklat cadbury black forest.... yang paling besar tue... ngeee...

haaa... kalau nn sedih & mood tak ok... asyik nak makan coklat & ice cream je... tak tau macam ne nak control... =_=


Beribu2x kalori masuk... bergram2x gula masuk... habis diet lingkup~~~


Tiada ulasan:

Catat Ulasan