Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Rabu, 24 Oktober 2012

Cara Nak Kempiskan Perut a.k.a Rampingkan Pinggang (How to get a tiny waist and lose your love handle)


Tajuk tak henggat... macam la pinggang NN kecik... huahuahua...
Tapi workout yang NN nak share nie sedikit sebanyak dapat membantu NN kurangkan saiz pinggang NN. Hmmm... ada shape la sikit dari dulu tue... belipat2x lemak... @_@

Dapat buat nie 3x seminggu pun jadi la... tapi pada NN agak susah sebab terasa kejang otot2x perut masa buat senaman nie... tapi result dia tak menghampakan...

Pinggang yang yang berlipat-lipat kat bahagian belakang badan tue dapat di kurangkan... lemak perut yang ke depan tue pun dapat di kempiskan sikit...

16/2/2013
Update link... link lama dah tak boleh pakai... broken link pulak...
TRACY'S Secret Weapons How to get a tiny waist and lose your love handles!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan