Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Khamis, 25 Oktober 2012

Kucing Beranak a.k.a Cat Giving Birth

Pagi2x dah surf video pasal kucing... membawa hati yang kelam... dalam banyak2x video, nn suka tengok video cat giving birth yang nie... Cat Giving Birth

Video nie tunjuk kucing tue beranak... bersihkan anak dia... makan placenta dia... cuci montot dia sendiri.... baby dia nyusu... music latar pun tenang je...

NN dah start amek gambar citam... nak simpan uat kenang-kenangan kot2x dia peknent... boleh buat diari cik citam a.k.a cik roshhh liz...

Kalau ciktam peknent... ari nak beranak tue... kalau ada tanda2x... kalau kena ari nn bekerja... haaa... nn sanggup amek cuti... JENG3x...

NN nak 5 etoi cucu!!! boleh ke? tak pun 3 etoi cucu!!! boleh ke?

NN nak bagi makan kat ciktam banyak2x... nanti biar baby kucing yang keluar nanti gebu2x macam nn jugak... lalala...

NN nak beli raga besar... nak beli tuala... nak beli kain... untuk anak kucing nak beli apa!!! susu kucing!!! ha... carrier nak beli carrier besar sikit... nanti senang nak bawak diaorang g jumpa doktor... hah nak kena menabung nieh...

haaa... xcited!!!

kalau ciktam peknent... agak2x anak dia nanti warna apa??? ciktam hitam putih ada stokin... pakwe ciktam lak si nyaunyau lak corak tabby... macam mana la rupa anak ciktam... >_<

senyummmmmmmmm... over giler...







Tiada ulasan:

Catat Ulasan