Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Selasa, 23 Oktober 2012

Cardio Breathless Body + Jumping Rope

Selasa ~ 23-10-2012

Cardio Breathless Body - 5set
Cal 400
Time 43minit 00saat
Heart Avg 151
Heart Max 171
In Zone 41minit 14saat
(terbaik... in zone semakin mantap...)

Jumping rope
Cal 164
Time 17minit 13saat
Heart Avg 154
Heart Max 168
In Zone 17minit 13saat
(mantap2x in zone... lepas cardio rehat 2-3minit sebelum sambung jumping rope... jadi masa start tu memang dah in zone...)

Total Burn Calorie 60minit 14saat = 565kal...
Target Burn 60minit = 500kal...
Weee... alwite lah nieh...

setelah berhari2x a.k.a 1 minggu tinggal senam... hari nie start slow2x lompat2x... wahai hati jangan sia2xkan perjuangan... yang pergi tak kan kembali... yang masih ada mesti teruskan kehidupan... 20hb Disember 2012 makin hampir... howaaa... nak pakai baju saiz 40 masa kenduri kawin sepupu tue nanti... kalau kebaya saiz 40 macam ne la agaknya... agak2x moattt ke erhhh... kalau dah baju fit body tu pun tak moattt da macam nangka kena balooottt... apa lagi kalau sarung kebaya saiz 40... adesss...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan