Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Rabu, 31 Oktober 2012

Tak Ada Mood

Photobucket
Pagi2x mood dah hilang... hmmm... payah betul macam nie... permulaan masuk dah la kena semak satu persatu (amek kerja orang yang behenti kerja) pulak tue kerja pending banyak... baru settle kan yang itu pagi nie ada pulak yang lain... tapi yang nie orang nya ada je kat sinie... macam tue BONUS2x tue kena bagi masuk sini lebih lah~~~

Baru masuk tak sampai 4 bulan... update2x kemas kini apa yang termampu... tup tup... Internal Audit &  External Audit kena buat kat sini... semalam Internal Audit settle yang kat sini... lepas tu November nanti External Audit pulak...

Boleh sakit mental macam nie... hari tu kena kat site Cyberjaya... nie kena lagi kat Kuala Lumpur. Pasal audit tak usah cerita sakit hati jer... kalau orang yang dah pernah kena audit yang real... kena masuk audit yang sini... huahuahua... try test la merasa tengok... mesti angin satu badan...

Haaa... mood pagi nie senget... dah la pagi tadi terjaga dari tidur dalam kul 1.00pagi.. telefon berbunyi2x bising... lepas tue sampai jam 3 setengah pagi tak dapat nak lelapkan mata balik... lepas tu terjaga lagi sebab citam ngeow panggil2x... lepas tue terjaga awal pulak dari jam loceng... haizzz...
Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Ulasan