Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Sabtu, 20 Oktober 2012

Taman Tasik Subang Ria

Taman Tasik Subang Ria.

Aktiviti Riadah a.k.a bersenam untuk kesihatan diri...
Akan meneruskan dengan 3 pusingan tasik...
Target nak buat 5 pusingan tasik a.k.a 5km bersamaan 30minit...
Ahahaahaa ada boleh kah?
3 pusing tasik pun dah 35minit...
Macam mana tue...

Tapi baca kat web... ada je orang boleh lari 10km 1 jam...
membawa maksud 5km 30minit...

nie 3.01km nie bersamaan 3pusingan tasik nieh...


Sumber rujukan KM pusingan tasik GB dapat dari blog nieh...

Larian 40 Taman 100km...
Link
http://larian40taman.blogspot.com/2012/02/larian-40-taman-6-taman-subang-ria.html


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

berhari2x tak senam kerana frust... makan pun menjadi2x... nielah jadi bila mood merundum... bak kata zamani dalam lagu luka dalaman... gerimis yang mengundang kini menjadi hujan... hatiku kebasahan... haizzz... silap2x mo gebusss 98kg balik semula..... nie dah naik jadi 73.7kg pagi tadi... kalau tak hari selasa tue dah 72.5kg dah...

wahai hati... tabahlah... kuatkan semangat... jangan kerana kepergiannya kau hanyut di bawa arus yang deras... 2 maksud nieh... sesat jalan @ naik balik menggebusss...

jangan sia-siakan apa yang kau dah usahakan selama ni... kesihatan itu penting dalam kehidupan... untuk meneruskan kehidupan yang tak tahu bila penghujungnya...

hmmm... hmmm... planning nak g jogging nieh... moderate jogging... max kena under control tak boleh bagi lebih 171 beat beat... memang kena 30minit 3km... jangan ada yang tetido sebab cuaca sejuk nie dah lah... haaa... cadang memang nak tido kejap je... ngeh3x...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan