Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Jumaat, 26 Oktober 2012

Lagu Workout Untuk NN

jeng jeng jeng...

syiok... jogging pasang sampai kababom dalam telinga...
dulu masa kerja kat cyber neik kereta kalau dengar lagu2x nie 4 sure mesti kasi kababom itu dalam kereta... errr... errr... erkkk... ada orang kata... NN layan lagu club?

sekarang layan masa riadah jogging... masuk mp3 punya link dalam hand phone aje... belum beli mp3/mp4 lagi... tengah nak fikir... nak beli yang biasa punya mp3/mp4 ke atau nak beli brand sony... lagu mesti mau sedap dengar ma... baru bertenaga melangkah... ngeee... sekarang dalam hand phone bunyi memang terbaik ler... sony terbaik untuk dengar lagu & tangkap gambo... sumbat je masuk telinga earphone lepas tue tak dengar dah bunyi keliling... kalau ada bom jatuh bunyikkk pun tak dengar... keh3x...

Rolling In The Deep

On The Floor

Love You Like A Love Song

erkkk bila surf move like a jagger... terjumpa video zumba zumba... ermmm bila la nn nak try berzumba zumbie nieh...
zumba - move like a jagger

Move Like A Jagger

Rain Over Me






Tiada ulasan:

Catat Ulasan