Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Isnin, 22 Oktober 2012

^_^ Terapi... Terapi... Terapi...

Orang kata window shopping tue pun salah satu daripada terapi...
Errr... nak terapi kat mana hari nie nanti erkkk...

Terapi ke haper ke nanti nieh...

Seluar keja yang lama2x semua da longgar2x & gelebeh2x, dah nak belubang haus pun ada... lemak tepu menghakis seluar kwkwkw... kalau boleh tak mo beli dulu... ta...pi... nanti nak pakai suar ape g keja nanti? seluar jeans yang beli 2-3 bulan lepas pulak dah longgar... errr... tue boleh cover pakai tali pinggang... tapi buruk lak rupanya tang peha tue... kembang kembung... selongkar dah seluar lama2x... tapi mereput2x dah... nasib baju2xnya ok lagi...

Hmmm... list baru da muncul lagi nieh... baju nak beli... satu saiz 40 & satu saiz 38... gulppp 38 tue rasa dah tau tak muat kat lengan kot nanti... hua hua hua...

>_< GB memerlukan target baru... sebab baju2x yang sedia ada dah moattt... ngeh3x... nak tunggu baju dari kampung... lambat lagi... kena mintak akak GB bawak fresh dari kampung lalala... sekurang2xnya awal la sikit kan, lepas Raya Haji boleh dapat... kalau ikut plan bulan Dec 2012 baru boleh dapat kat tangan GB... arrrrr... baju kebaya masa form 4-5 tue kalau tak salah... berat dulu dalam 50-60an... ahahahaha... berangan la nak menyarungnya... Raya Aidil Fitri baru2x nie dah try sarung... ta...pi... ahahaha... apa pun tak boleh... baju target yang paling mantap... kalau dapat moattt balik... settle program diet GB...

Haaa...............

_________________________________

Setelah menjalankan terapi... ngeh3x... >_<
bukannya terapi window shopping...
nie terapi door shopping dah nieh...

3 helai baju... lalala...
1 saiz 42... selesa pakai mcm biasa...
1 saiz 40...  haaa... dah boleh sarung... weee... tapi macam sarung nangka...
1 saiz 38... haaa... nie tengok kan aje lah... sah2x la tak moattt sarung lagi...

weee... apa pun KILOGRAM yang sama... tapi dah boleh sarung saiz baju 40... walaupun ketat metat macam sarung nangka... yang penting ada perubahan lah jugak...

sehelai suar getah saiz M... sehelai skirt getah saiz M...
lalala... weee... cantik gila skirt labuh nie... jeng3x... membuatkan hati mau tambah stok lagi... lain yang dicari lain yang di beli... apa boleh buat... stok seluar dia tak de yang memikat hati... jadi rembatlah sehelai skirt labuh...

hmmm... agak2nya seluar anak jin dah boleh pakai saiz apalah agaknya... seluar g keja pun nak cari jugak nie... hmmm... nak kena cari kat optimo... sebab sana je ada saiz montot bam bam nieh... tak pun kat peace.....






Tiada ulasan:

Catat Ulasan