Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Ahad, 21 Oktober 2012

Kalori Burn


Gambar kurang memuaskan... pakai phone je... tak clear... tapi boleh lah...

Moderate jogging for me...

Warm-up - jalan laju2x
1 kilometer
Duration >>> 11minit 12saat
Calorie Burn >>> 85
Heart Average >>> 135
Heart Maximum >>> 155
In Zone >>> 9minit 30saat

Moderate Jogging
3 kilometer
Duration >>> 35minit 1saat
Calorie burn >>> 374
Heart average >>> 164
Heart maximum >>> 175
In zone 124-171 >>> 27minit 41saat

Kalau tak salah rekod yg nie lebih ok dari yang hari tu... sebab more colorie burn dlm tempoh masa yang sama (35 minit)... then in zone lebih jugak dari hari tue...

Nasib pergi jogging pagi2x... kalau petang... dah hujan nie... semalam tak pergi jogging sebab hujan... sedap sambung TIDO... huhuhu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan