Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Isnin, 20 Mei 2013

Day Cream SPF 30++ - Garden of Eden



Day Cream SPF 30++

Yang nie NN sarankan guna. Guna yang nie lebih baik dari guna Day Cream Safi Rania. Gulppp... Nayer buat kenyataan macam nie... kang ada yang Blog kena corrupt pulak kang. Sebelum Safi Rania Day Cream habis hari tue, NN survey Day Cream yang ada sunblock tinggi sikit. Safi Rania ada SunBlock, tapi sikit jer tak sampai pun 30++. Habis jer day cream Safi Rania, terus cari yang lain.

Cream nie memang senang meresap kat kulit, lembut sangat dan sangat wangi dengan bau limau nya, sangat sesuai dengan kulit sensitif.

Kelebihan cream dapat lindung dari UVA & UVB (yang nie yang ramai orang cari). Lepas tue ada Gingko Biloba extract, Grape Seed & Vitamin E (haaa yang nie kan ada dalam Rosa E pigmentation Serum). Bagus kat ramuan dier.

Result dier, untuk NN dah nampak dalam masa 1 minggu. Memang banyak sangat perbezaan cream nie dengan Safi Rania Gold (oppsss sorry Safi Rania Gold - NN curang...)

Ok yang kat bawah nie NN taip smula dari kotak dier.


For fairer, smoother skin!

The perfect sunblock & skin brightener for a fairer, even-toned, translucent completion. Its light and silky smooth texture is enriched with powerful complex of Vitamin C Whitening Skin Protector and essential skin nutrients. Suitable for sensitive skin.

Benefits
- provides double sun protection against harm full UVA & UVB rays.
- visibly lightens skin with Vitamin C Whitening Skin Protection.
- protects skin against harsh external elements thanks to its antioxidant properties of Gingko Biloba extract, Grape Seed extract and Vitamin E.

Expected Result
- immediately, your skin is softer, smoother and protected.
- day after day, your complexion is visibly lighter and luminous.

The Garden of Eden Promise
Our promise is to bring you products using natural plant extract well known to work gently and effectively on your skin.

Enriched with Whitening Vitamin C Ester.

* Do not stay too long in the sun, even while using a sunscreen product.

Non-greasy formula
Non-allergenic

Directions
1. Apply evenly onto skin after cleansing.
2. Use daily for sun protection.

For external application only.

No added alcohol
No added animal ingredients
No added coloring or fragrance
No added Mineral Oil
No added Paraben


website:


2 ulasan:

  1. dah guna pack baru kan gambar limau kan ?

    BalasPadam
  2. GB dah tak guna garden of eden tapi adik GB masih terus gunakan yang nie, betul tu packaging da lain.

    BalasPadam