Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Ahad, 26 Mei 2013

HoneyLemon Mask a.k.a Masker Madu Lemon


Secara ringkasnya.
- madu dapat menyembuhkan luka.
- lemon pulak bersifat anti bakteria.

Nie konon2xnya nak memudarkan pigmentation lah konon, jadi NN terpengaruh dengan you tube yang menunjukkan penggunaan madu & lemon sebagai mask. Skin Brightening

Siapa yang tak pernah pakai jom try. Saja nak try test kot mau pulak hilang pigmentation kat muka NN nieh.  Bahan pun senang didapati. Hanya diperlukan madu dan lemon je. Senang nak buat, senang nak pakai malam2x sebelum tidooo.

NN pakai kalau tak salah dari 8/5/2013 sampai 15/5/2013 setiap malam hanya sekali sehari selama 15 minit. Kalau lebih masa NN rasa muka gatal2x dan start pedih2x.

Apsal pakai kejap jer?
Tak serasi ke? 
Ada masalah ke?

Nope! Nope! Nope!

Sebab hari berikutnya NN buat mask lain pulak. Mask HoneyLemonKunyit. >_<





Ref:-
Benefit Honey & Lemon Juice
How Long It Will Take


Tiada ulasan:

Catat Ulasan