Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Selasa, 6 November 2012

Bukit Tinggi a.k.a Berjaya Hills a.k.a Colmar Tropicale (1)

kiraan jam... ada lagi... 35-36jam lagi... weee... tak sabarnya nak pergi....

Nak pergi sini!!!

Jalan2x cuci mata...

____________________________________________________

21 jam lagi... hmmm... dah lama sangat nak pergi... hampir 2 tahun simpan... sebab tunggu orang... last sekali orangnya entah ke mana... nak ke sini tak jadi2x...

tak sabar mau pergi... dah survey sana sini dalam web... nak pergi tak lama pun... pagi naik kejap pusing2x lepas tu pergi tempat lain pulak... makanan & minuman bawak sendiri setelah di survey2x... ramai kata makanan mahal... jadi baik NN masak... lagi sedap hingga menjilat SUDU... =)

haaa... malam nie beli barang dapur yang basah punya... siap2x esok pagi2x gelap gelita nak kena masak... simple2x je nak masak... nak bawak meehoon goreng... sandwich... sosej... agar2x... coklat & keropok tak dilupa... senang dan cepat... untuk BF & Lunch...
_________________________________________________

next entry...
Bukit Tinggi, Pahang



Tiada ulasan:

Catat Ulasan