Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Isnin, 19 November 2012

Lemak Begegaran!!!

Pagi yang mendung, seperti hati aku inie. Menyebabkan terpaksa berlari-lari anak untuk mempercepatkan masa sampai ke office. 

Mata tertumpu pada seorang gadis... eicheh eicheh... ha... dier nie selalu ikut jalan yang sama. Kena kejar dia nieh, baru ada teman berjalan seiringan. Adoiii dekat escalator dia melangkah anak tangga la pulak, penat lah nak kejar. Biarkan dulu. Sesampai kat atas jeng jeng, berlari-lari anak nak mengejar dier. Tetiba merasakan sesuatu... erhhh erhhh.. begegaran ku rasakan montot ku... adesss...

Petanda-petanda lemak dah naik semula... wohoho... terasa begetaran kat belakang peha dan montot, begegar-gegar masa belari-lari anak. Bahagian perut tak usah cakap la. Dah mula merasakan perut dah ke depan semula. Berat? tak usah cerita dah naik lah sudah!!!

Susahnya nak jaga pemakanan bagi seimbang. Senam dah lama jugak tinggal nieh. Dekat office pagi-pagi tadi bila tengok member punya post kat facebook dapat memberi sikit kesedaran pada diri. Hadooiii... Video untuk tatapan orang-orang comel macam aku. Mencuit hati... Video Comel

 sama2 bam bam
 masing2 dah tegelincir
 masing2 tak bole control
 tergolek2
wahahaha tesasar masing2x

Ada lagi sambungan gambar atas nie. Tapi tengok video dier lagi best... so click lah link tue untuk lihat sendiri kecomelan diaorang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan