Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Rabu, 7 November 2012

Hiruscar Gel - Untuk Masalah Kulit

Hmmm... ke vitacare lagi... tujuan nak cari splenda dan vitamin E je... last sekali splenda tak ada... di tambah orang tue promote pulak Hiruscar... alih-alih terbeli jugak Hiruscar nieh... jadi kena try test dulu sampai habis... manalah tahu berkesan pulak untuk kulit muka NN... berusaha mencari produk... dah bermacam2x try... huhuhu... 

Produk hadolabo NN dah tak pakai dah sejak pakai Rosa E hari tue.

Nie yang NN beli... ada percuma manicure set...




13/11/2012 ~ kejap pakai kejap tak pakai... kulit jadi merah2x... huhuhu...

25/11/2012 ~ dah start pakai hari-hari. sehari sekali. sebab dah rasa kesan dia. kulit jadi lebih sekata. parut-parut jerawat start rasa lebih licin. (kawah2x jerawat tu dah makin kurang) jerawat kering cepat. hmmm... masih tak dapat hilangkan kulit tak sekata a.k.a pigmentasi dan jeragat.

6/2/2013 ~ ok... masa bulan 12, adik aku datang lepak rumah, dia nak bertunang bulan 2... dah langsung pun 3/2/2013... dia pun cuba pakai hiruscar aku nieh... selesa katanya... dia pakai pun 3 hari je.. pagi dan malam tak lepas2x... saja test produk...


Update Review Hiruscar Gel


15/5/2013 ~ updated

Ada sesiapa berminat? ini untuk yang jauh sangat dengan farmasi @ watson @ vitacare atau pun tempat memang tak ada outlet, kalau berminat boleh beli secara online dengan NN. Harga ikut harga outlet tempat NN belilah dan tak lupa jugak tambah kos penghantaran secara pos laju. 

Hiruscar Gel, sangat berkesan untuk keringkan jerawat. Memang mati cepat jerawat.

>_<


Tiada ulasan:

Catat Ulasan