Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Isnin, 12 November 2012

Rasa Nak Pergi Zoo Negara

Weihhh... rasa nak pegiii ZOO NEGARA!!!

nak tengok rimau... nak tengok boyer... nak tengok zirafah...
nak tengok penguin... nak tengok beruang... nak tengok memerang...
agak2x aquarium Tunku Abdul Rahman dia best ke tak???

nak tengok... nak tengok... nak tengok... ahahaha... ngalahkan budak2x sekolah...

weihhh nak masuk zoo tiket 25 hengget.... itu pun dengan adanya my card... kalau tak ada my card 35 hengget...

kalau yang normal tak termasuk taman rama2x dan zoo serangga; harga RM20... yang tak ada my card RM30...

Zoo bukak 9.00pagi - 5.00petang setiap hari... jeng3x... boleh la pergi hari Ahad...
Ada snapshot dengan binatang tue yang nak try tue... jeng3x...
Bas rides dier shomel jer... adult with my card RM3.00... w/o RM6.00...
Ada multi animal show... agak2x besh ker??? daily 11.00am & 3.00pm...

Link zoo negara...
Zoo Negara

Hmmm... hmmm... hmmm... bulan 12... try tengok macam ner...

Tengah google pasal zoo negara... banyak negatip je komen2x nieh... adesss...

Survey2x kot ada tempat lain yang lebih besh nak jengjalan...

Bila dah baca2x... siok jugak kalau dapat jadi volunteer... cuci zooooooo... erhhh erhhh erhhh...


Wetland Putrajaya pun tak lepas2x lagi...

Jeng3x....

Nak pegi usha line kat Wetland lah minggu nieh...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan