Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Sabtu, 3 November 2012

Ekspo Buku Islam 4 - KL Centre


Pagi yang indah... erkkk... disebabkan hari sabtu.... 
Photobucket

Semalam NN singgah sebentar di KL Centre nak beli tiket ETS (KTM antara bandar) untuk adik NN. Bagus bila ada KTM antara bandar. Dapat mengurangkan masa pergi balik. Perjalanan lancar. Kalau menaiki bas paling2x kena 3jam dalam bas. Tapi NN sendiri tak pernah naik lagi ETS ngeee...

Haaa... bila dah naik kat tingkat atas terpandang booth. Baca2x erhhh pameran hari tue. NN terlupa, sebelum ni NN pernah terbaca pasal booth nie tapi masa tue belum start lagi. Rezeki NN semalam. 

Mula2x NN pergi beli tiket dulu... whoooaaa ramainya orang... kena amek no giliran tau!!! NN kena no 3009 no sekarang 3967. Nampak tak betapa ramainya. Faham tak? NN kena tunggu no tu jadi 3999 lepas tue dia start over 3000..... 40 no angka giliran sebelum no angka giliran NN tue.

Sambil menunggu kepala terjenguk2x tengok ekspo tue, sambil befikir kalau NN pergi nie sempat ke? kang telepas pulak no angka giliran nie, sebab kalau dah tengok buku berzaman2x membelek2x. No angka giliran kadang2x jalan laju kadang2x lambat. Akhirnya NN tunggu ajelah sampai no giliran NN. Dalam hati tak sabarnya nak pergi nak beli VCD zikir (dalam hati).

Harga tiket kena RM24.00 NN tak perasan nie premier. Adik yang bagi tau bila NN da sampai rumah. Patutlah murah. Yang sebelum2x nie beli yang Gold RM36.00. Idakler NN perasan. Main beli ikut date dan masa je. Harga dan class tiket idakler NN tengok.

Masa singgah kat booth 1 tue NN pusing apsal la tak jumpa VCD tue pun??? Last sekali tanya lah kat kauter bayaran, VCD zikir tue tak ada jual ke? Dia jawap kat sini ada jual buku je. VCD tue percuma kalau beli buku yang tebal tue. Lepas tue hanya untuk promosi konsert Zikir Penenang Hati. NN pun OOOOOOOO..ooooo.....

Hasil dari rondaan di booth berkenaan 3 buku NN beli.... ngeee...

Lihatlah pandanglah... errrr... untuk siapa nieh!!!
Untuk NN lah!!!

Jadinya mari membaca!!!
Photobucket

Ekspo Buku Islam 4 KL Centre
27 Okt - 4 Nov 20012
Tingkat 2, Stesen Centre, Kuala Lumpur.
9pg - 10mlm

Untuk maklumat lanjut sila ke
Ekspo Buku Islam
Banner Ekspo Buku Islam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan