Mengenai Saya

Foto saya
Doa ayat 286, Surah Al Baqarah: Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau bebankan kepada kami bebanan yang berat sebagaimana yang telah Engkau bebankan kepada orang-orang yang terdahulu daripada kami. Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang kami tidak terdaya memikulnya dan maafkanlah kesalahan kami, serta ampunkanlah dosa kami dan berilah rahmat kepada kami.

Isnin, 26 November 2012

Kucing Pun Ada Morning Sickness

Pernah dengar morning sickness? Tapi untuk kucing...

Hahahahaha... tak sangka, tapi memang betul. Sekarang nieh CITAM kena morning sickness. Selera makan kurang sikit dari sebelum nie. Lepas tue memilih masa makan. Selalu dia makan je ikan yang ada dalam campuran wet food tue. Tapi semua ikan tue dia tinggalkan. Dia makan Jelly dalam wet food tue jer.... tak faham... tak faham...

Garang budak itam nieh... dah panjat pagar besi kat yard tinggi-tinggi mulut tue membebel-bebel mintak turunkan dia pulak. Bila letak besen tadah... dia marah pulak... huh... aku tinggalkan jer... pandai panjat pandailah turun sendiri... garang giler...

Sekarang nie kerja dia asyik nak marah orang jer.. asyik naik berang jer... tak boleh nak angkat-angkat... sekali sekala boleh... nak angkat yang kedua kali tue... haaa... standby la dia dah start buat bunyikkk... kalau tak letak dia turun tangan dia mula nak mencakar... mulut dia nak menggigit...

Tapi biler dia buat muker kesian dier... cair hati nieh... alahai anak mama nn niehhh...
Ikot sape? ikot macam mama dier lah?
Haaa... anak shaper lah nieh...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan